Hijaluronski fileri na proverenom mestu

Sa svih strana vidimo reklame proizvoda sa hijaluronom. Međutim, konkretno za hijaluron su efekti tih proizvoda vrlo ograničavajući. Da bi neka supstanca doprinela izgledu kože, ona mora da ima sposobnost da prođe u njenu dubinu.

Hijaluronski fileri, usne i bore (Stylage fileri)

*cena po kubiku

30.000 rsd / 250€

Mi nudimo usluge popunjavanja bora, i konturisanje / povecavanje volumena usana.

Površina koze je mrtvi sloj i tu nema ramnožavanja, već se ona ljušti zahvaljujući obnavljaju ćelija dubljim slojevima.

Baš do tih dubljih slojeva treba da stigne hijaluron, a kako su njegovi molekuli veći od kožne barijere, ne postoji nikakva šansa da on prodre u dubinu.

Dakle, zato je neophodan inekcioni tretman za popunjavanje bora, ili konturisanje usana i povećanje volumena.

Više o hijaluronskom tretmanu

Sam tretman traje oko 20 min, bezbolan je uz primenu anestetičkih krema, i vrlo brzo dolazi željenog efekta i ulepšavanja.

Trajanje efekta zavisi od stanja kože i brzine metabolizma, ali priozvođači filera navode 3-12 meseci, konkretno naša iskustva su minimum 12 meseci. Jako je bitno da se koriste kvalitetni preparati, jer oni omogućavaju dugotrajniji efekat.

Vremenom naša koža gubi dobre osobine vezivnog tkiva i samim tim i kolicine hijalurona, koje je osim za elastičnost kože, zadužen i za hidrataciju. Kada ga izgubimo koža postaje opuštenija, tamnija, izborana, bez sjaja i jedrine. Hijaluron se ne može sam obnoviti, već je neophodno uneti ga nakadno.

Što više odlažete aplikovanje hijaluronskih filera, to će vam više trebati onog trenutka kada se odlučite.

Koža ne regeneriše vezivno tkivo, i ono se sve više godinama gubi.

Zato je važno početi sa tretmanima u ranijem dobu, nema pravila zavisi od stanje kože ali otprilike 30 +, kako bi se smanjila i uklonila mogućnost za pojavu bora, i koži dala izgubljena hidratacija i svežina.

Šta mogu očekivati?

Ono što razlikuje filere od mezoterapije, je upravo efekat koji je kod filera odmah vidljiv. Bora koja je nekada bila jako duboka i izrazena, nakon aplikacije filera je tek jedva vidljiva ili ni toliko, u zavisnosti od kolicinefiera.

Kako se hijaluron inače nalazi u koži, nuspojave se svode na aplikovanje, komplikacije koju sa sobom nosi manipulacija iglom i tehniku kojom se filer aplikuje.

Što više odlažete aplikovanje hijaluronskih filera, to ce vam više trebati onog trenutka kada se odlučite. Koža ne regeneriše vezivno tkivo, i ono se sve više godinama gubi.

Potrebno je pravilno pripremiti kožu, adekvatnim preparatima. Potrebno je aplikovati anestetik koji će zaista delovati, potrebno je znati najbolju tehniku aplikovanja, da bi se dobili najbolji rezultati.