Biorevitalizacija lica

Tretman koji za cilj imaju obnovu dubokih slojeva kože, uz regeneraciju, duboku hidrataciju i negu.

Ono što je bitno je da, nemaju nus pojave. Mogu imati samo blagodetni efekat, koji se povećava vremenom.

Biorevitalizacija (hijaluron + vitaminski kompleks)

*cena po tretmanu

20.000 rsd / 170€

Biorevitalizacija tretmani

Sam tretman traje 15-20 minuta, i totalno je bezbolan.

Važna stavka je, da se što duže i redovnije ponavljaju, to su efekti bolji, vidljiviji i dugorocniji. Već sa jednim tretmanom može da se postigne vidjiv rezultat i da koža bude lepša, svežija, jedrija ali sa nekoliko njih, postižemo fantastičan rezultat koji traje i održiv je.

Koliko god da su ovi preparati prirodni, vrlo je važno da ih aplicira stručna osoba. Aplikuju se preko igle, uz odgovarajuće tehnike i neophodnu pripremu kože lica.

Radi se skoro celo lice, takozvano područje „muške brade“, i na taj način se „podiže“ celo lice.

Da li su sastojci prirodni?

Svi sastojci su zapravo prirodni i već se nalaze u našoj koži, samo se godinama gube i zato ih je potrebno nadoknadjivati redovno.

Da li postoje nuspojave?

Kod ovih tretmana nema opasnosti od alergije, jer su alergeni supstance strane telu i dolazi do reakcije ukoliko ih ono ne prepozna. Medjutim, ovo su sve sastojci već poznati našem organizmu, pa su i sasvim bezbedne.

Koja je razlika između mezoterapije, i biorevitalizacije?

Razlika je u tome što je mezoterapija tretman aplikacije koktela, za dubinsku negu i oporavak kože, mi primernjujemo različite koktele za različite tipove kože.

Biorevitalizacija je takodje dubinska nega, ali pored koktela sadrži i filer, koji dodatno hidrira i „podiže“ kožu, daje volumen. Takodje, kod biorevitalizacije, su efekti vidljivi odmah, baš zbog toga što sadrži i filer.